Start aanmelden

Dit jaar organiseren we wederom het Straatmuzikanten Festival in Alphen aan den Rijn! We vinden het leuk als je – weer – meedoet!

Het evenement heet nu het Alphens Straatmuzikanten Festival i.p.v. DAT Straatmuzikanten Festival, omdat DAT de Alphense Talkshow vorig jaar is gestopt.
Bij deze naam hoort ook een nieuwe website www.AlphensStraatmuzikantenFestival.nl en een nieuw mail adres info@AlphensStraatmuzikantenFestival.nl

Het festival wordt gehouden op zaterdag 29 augustus 2020 in Alphen aan den Rijn. De deelnemers rouleren over de verschillende speellocaties in het centrum. Het festival begint om 11.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten met de finale en de prijsuitreiking op het Rijnplein. We willen een uur eerder starten, zodat we een finale hebben als er nog winkelend publiek is op het Rijnplein.
Net zoals vorige jaren ontvang je als muzikant een lunchpakket met consumptiebonnen. En er zijn weer diverse prijzen te winnen!

Op onze website hebben wij een aanmeldingsformulier gemaakt: http://www.AlphensStraatmuzikantenFestival.nl/aanmelden/
Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen als je wilt meedoen, bij voorkeur voor 1 april 2020?

Via onze website en Facebook pagina gaan we iedereen de komende tijd op de hoogte brengen van de aangemelde bands en artiesten. We starten ook met een Instagram account.

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met ons, bij voorkeur via de e-mail.

Voor alle duidelijkheid: Op de speelplekken is geen elektriciteit aanwezig. Versterking is alleen mogelijk indien je gebruik maakt van een batterijvoeding of accu. Het is tenslotte wel een Straatmuzikanten Festival 😉

Hopelijk zien we elkaar in augustus! We gaan er weer een mooi muzikaal feest van maken.